Servicii DDD

Dezinsecție. Dezinfecție. Deratizare
Contact
Prin serviciile noastre de dezinsecţii, dezinfecţii şi deratizări se poate garanta un serviciu de calitate care să elibereze clientul de stresul dăunătorilor. Serviciile de combatere oferă protecţie împotriva oricăror dăunători naturali. Totodată, prin tratamente repetate cu substanta ecologică care nu afectează mediul, se asigură împiedicarea reapariţiei lor.

Ca parte a unei lucrări se efectuează şi:

– luarea de măsuri de protecţie a populaţiei implicate şi a mediului înconjurător în locaţia tratată şi limitrof cu locaţia tratată,
– eradicarea infestării momentane din spaţiul dat,
– stabilirea de comun acord cu clientul a unor măsuri pentru evitarea reinfestării,
– stabilirea unui program de reveniri, în funcţie de caracteristicile biologice ale insectelor şi de locaţia tratată.

Dezinsecţie

Lucrările de dezinsecţie vizează insectele zburătoare, târâtoare şi parazite. Dezinsecţia se face prin pulverizare soluţie lichidă ce constă în utilizarea substanţelor pesticide de ingestie şi contact, pentru combaterea insectelor adulte şi a larvelor. Substanţele se aplică în stare pulverizată, în strat grosier, sub formă de aerosoli.

Dezinfecţie

Se folosesc dezinfectanți de grad înalt conform normelor sanitare în vigoare. Dezinfecţia se realizează prin pulverizerea de soluţie lichidă în concentraţie de până 1%.

Deratizare

Pentru deratizare se folosesc diverse momeli impregante cu substanţe active. Locul unde se plasează momelile şi numărul acestora se determină luându-se în consideraţie mai multe criterii. O atenţie specială trebuie acordată perioadei de reproducere, deşi în mediile locuite acţiunea de combatere a şoarecilor şi şobolanilor poate avea loc în orice sezon, în special în spaţiile incălzite.
La terminarea unei lucrări se eliberează adeverinţă. Această adeverinţă se poate prezenta ca document justificativ în faţa agenţilor de control, şi totodată constituie şi garanţie pentru lucrarea efectuată.

Date contact

Telefon: 0753 388 488

Email: corina.edeleni@sebcleaning.ro

Adresă: Ploiești, RO

Copyright

Copyright Super Easy & Bright Cleaning SRL
2018
Designed by MDESIGN